• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

15:51

Kada Panter izlazi na teren? Željko nagovestio, Ataman potvrdio

Starsportphoto

Partizan

Kada Panter izlazi na teren? Željko nagovestio, Ataman potvrdio

Podeli vest

Kapiten Partizana Kevin Panter konačno se vraća na teren, a sada je poznato i kada!

Amerikanac se leči još od kraja oktobra i prvog derbija 26 oktobra.

Tada je šepajući izašao iz Beogradske arene, i iako je najavljena dvonedeljna pauza, Panter je ipak van terena više od mesec dana.

Po svemu sudeći, vratiće se na parket sutra uveče (Sport klub 1, 20.45) u meču 11. kolu Evrolige protiv Panatinaikosa u Beogradskoj areni.

To je između redova rekao i trener Partizana Željko Obradović iako nije hteo da potvrdi.

- Aleksa Avramović i Kevin treniraju, odluku da li će igrati donećemo na dan utakmice - rekao je Žoc.

Ubrzo se oglasio i trener Panatinaikosa, turski stručnjak Ergin Ataman, koji je rekao da će Panter igrati. Da li to pouzdano zna ili ne, nije poznato.

- Gostovanje Partizanu je veoma teško. Crno-beli su odličan tim. Imali su problema u poslednjim utakmicama sa povredama, ali protiv nas će igrati veoma važan igrač kao što je Panter - rekao je Ataman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija