• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

05.05.2024

11:43

Seka otkazala gostovanje kod Dragane, pa nastao haos na mrežama! Aleksićeva se pravdala: "Iznela sam situaciju u kojoj sam razgovarala s njom"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Seka otkazala gostovanje kod Dragane, pa nastao haos na mrežama! Aleksićeva se pravdala: "Iznela sam situaciju u kojoj sam razgovarala s njom"

Podeli vest

Folk zvezda održala je dva koncerta u Zagrebu, ali joj je koleginica otkazala poziv za gostovanje, što je iznerviralo korisnike društvenih mreža.

Seka Aleksić otkrila je u jednom od svojih statusa na društvenim mrežama, zbog čega je odbila da gostuje na koncertu Dragane Mirković u Areni Zagreb, 3. i 4. maja.

Foto: foto Caslav Vukotic

 

 

Naime, kako je Aleksićeva navela u svojoj objavi, bila je pozvana da gostuje, ali je zbog velikih praznika, Velikog petka i subote, odbila da gostuje.

Iako je istakla da razume koleginicu, i da je velike koncerte teško odložiti tek tako, od strane pojedinaca, Seka je napadnuta u komentarima.

Foto: ATA Images

 

 

- Sad se još pravdate - napisao joj je jedan od korisnika mreže "X" (nekada Tviter).

Seka mu naravno nije ostala dužna, pa je odmah odgovorila:

- Ne pravda se žena, ja sam iznela situaciju u kojoj sam razgovarala sa njom. Ako nisi razumeo, pročitaj još jednom - napisala mu je Seka.

Podsetimo, Seka je u objavi na društvenoj mreži "X", gde je inače veoma aktivna, objasnila zbog čega nije gostovala.

- Da pojasnim nešto. Trebalo je da budem gost u Zagrebu, kada sam saznala da je na Veliki petak, pozvala sam Draganu i objsanila zašto ne mogu doći. Žena je razumela i izrazila veliko žaljenje zbog situacije i jako joj je teško što je prekasno shvatila da je koncert baš na Veliki petak i subotu - napisala je Seka i dodala:

- Kaže da je to davno zakazano i da se tako pogodilo. Ogroman koncert je velika muka otkazati, razumem i to. Sigurna sam da joj nije svejedno, ona je dobar čovek - napisala je Aleksićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija