• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

07:50

Dogovor propao! Partizan ostao bez plejmejkera

Starsportphoto©

Partizan

Dogovor propao! Partizan ostao bez plejmejkera

Podeli vest

Košarkaši Partizana ostali su bez već viđenog pojačanja pošto se situacija zakuvala u poslednjem trenutku. Američki košarkaš Jogi Ferel (30) ipak neće obući crno-beli dres.

Iskusni plejmejker je pre nekoliko dana bio na korak do dolaska u ekipu crno belih. Ponuđen mu je dvomesečni ugovor sa uz mogućnost da ostane do kraja sezone, međutim spekuliše se da će Ferel (30) ipak ostati u Kini, prenosi SK. Jogi je igrač Šangaj Šarksa i očekivalo se da ubrzo raskine ugovor sa kineskim klubom i pređe u Beograd. Ali, dogovor je propao u poslednjem trenutku.

Košarkaš Šangaj Šarksa ima bogato iskustvo igranja u NBA ligi za Dalas, Sakramento, Klivlend i Los Anđeles Kliperse. Ovdašnjim ljubiteljima košarke najpoznatiji je u dresu Cedevita Olimpije koji je nosio od 2021. do 2023. godine.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Odlaskom Dantea Egzuma u Dalas Maverikse, a Jama Madara u Makabi Tel Aviv, Partizan se suočio sa problemom na poziciji organizatora igre, u koju u ovom trenutku ne mogu da uskoče ni povređeni kapiten Kevin Panter, kao ni Aleksa Avramović, koji je na odsustvu zbog preloma nosa. U toj situaciji, organizacija je poverena i Pi-Džej Doužeru. Tu je i Mateuš Ponitka, ali očigledno je bila ideja da sa Ferelom tu ulogu preuzme neko kome je ona primarna na terenu. Partizanova potraga za takvim rešenjem biće nastavljena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija