• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

06.04.2024

15:12

Ameri priznali grešku i sad se kaju: Jokić je trebalo da bude MVP

tanjug/ap

NBA

Ameri priznali grešku i sad se kaju: Jokić je trebalo da bude MVP

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić trebalo je prošle godine da dobije MVP priznanje, poručio je poznati novinar "Jahua" Ben Rorbah.

Srbin ove sezone igra odlično i glavni je kandidat da ponese prestižno priznanje. Prethodno, osvajao je MVP titulu 2021. i 2022. godine. Prošle godine je igrao fantastično, predvodio je Nagetse do titule NBA lige, a proglašen je za najkorisnijeg igrača finalne serije.

Foto: Tanjug AP

 

Međutim, umesto njega, MVP priznanje dobio je Džoel Embid iz Filadelfije. Poznati novinar "Jahua" Ben Rorbah rekao je da je analizirao sa grupom saradnika i da je zapravo Jokić trebalo da bude MVP.

- Saglasni smo da je Jokić bio najbolji igrač utakmice na kraju prošle sezone, kada je odveo Nagetse do titule. On je osvojio MVP-a 2021. i 2022. godine i završio na drugom mestu posle centra Filadelfije Seventisikersa Džoela Embida prošle sezone, kada je Jokić verovatno trebalo da pobedi treću uzastopnu regularnu sezonu i umesto toga zaradio MVP finala. To što Jokić radi je jedno od najdominantnijih četvorogodišnjih igara u istoriji lige - zaključio je Ben. 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

U analizi je poznati novinar razmatrao više segmenata. U obzir su uzete partije Denvera kada je Jokić na terenu i kada nije, zatim lični učinak Srbina i kontinuitet nastupa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija