• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

08:06

Napisao je sr*nje od vesti, tužiću ga! Ataman pobesneo, nije birao reči!

Starsportphoto

Košarka

Napisao je sr*nje od vesti, tužiću ga! Ataman pobesneo, nije birao reči!

Podeli vest

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je veoma besan nakon poraza od Real Madrida na domaćem terenu (78:90), a razlog za to nije bila igra njegovih pulena.

Razlog za njegov bes nije bio poraz od "kraljevskog kluba" u 13. kolu Evrolige, već tekst o kako on tvrdi izmišljenim detaljima njegovog razgovora sa predsednikom Turske  Redžepom Tajipom Erdoganom.

- Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr*nje od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr*nje - ljutito je rekao Ataman.

Potom je objasnio o čemu je tačno reč, da nije bilo nikakve priče o Fenerbahčeu, nego da je razgovor skroz išao drugim tokom.

Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću ih - objasnio je Ergin Ataman.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija