• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

20:31

Ataman pred Partizan: Željko je poseban, biće teško u Beogradu

EPA

Partizan

Ataman pred Partizan: Željko je poseban, biće teško u Beogradu

Podeli vest

Turski stručnjak najavljuje težak meč u beogradskoj "Areni".

Košarkaši Partizana sutra (20.45, Sport klub 1) dočekuju Panatinaikos u okviru 11. kola Evrolige, a biće to još jedna prilika za susret beogradske publike i kontroverznog turskog stručnjaka Ergina Atamana.

Iskusni trener, koji je sa Efesom osvajao Evroligu dva puta zaredom, istakao je da će njegova ekipa igrati u uzavrelom ambijentu, pošto je poznato da crno-bele u beogradskoj "Areni" maltene na svakoj utakmici podržava 20.000 navijača.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nekada klubovi dolaze u našu dvoranu i igraju u jako teškoj atmosferi za njih, a sada smo mi u takvoj situaciji, jer je i Partizanov teren težak za svakog protivnika. Ali, verujem da možemo da se snađemo u takvom ambijentu. Najbitnije je da se držimo svoje taktike tokom utakmice - poručuje Ataman.

Kako navodi turski strateg, najveća snaga Partizana je zapravo na klupi. Najtrofejniji trener u istoriji Evrolige Željko Obradović vodio je tokom karijere Panatinaikos, što Ataman naročito naglašava.

Partizan je jako dobar tim sa Željkom na klupi. Biće ovo i veliki izazov za sve u Panatinaikosu, jer ovaj klub ima dugu istoriju sa Obradovićem. Željko je trener na posebnom nivou u odnosu na sve sa toliko osvojenih trofeja. Imali smo mnogo mečeva jedan protiv drugog dok smo bili u Turskoj, ovo sada je nova situacija za nas. Treneri jesu jako bitni, međutim, igrači su ti koji dobijaju ili gube utakmice - dodaje Ataman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija