• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

04.05.2024

18:54

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu!

AP/Photo

Fudbal

Drama u Torinu! Vlahovića zovu u Premijer ligu!

Podeli vest

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović (24), nalazi se na meti Arsenala i Čelsija, prenosi ugledni "Tutosport".

Za nešto više od tri nedelje završava se prvenstvo Serije A i tada će transfer pijaca opasno početi da se zahuktava, a u centru pažnje ponovo će biti i srpski reprezentativac!

Iako Juventus, prema najavama sportskog sektora na čelu sa direktorom Kristijanom Đuntolijem, nema nameru da ovog leta prodaje sjajnog napadača, videćemo šta će se sve dešavati kada prelazni rok počne, s obzirom da Arsenal ponovo pokazuje ozbiljno interesovanje za Vlahovića.

 

 

Naš as se i u prethodnih godinu dana povezivao sa engleskim premijerligašima, pre svih, Arsenalom i Čelsijem, ali do transfera nije došlo. Međutim, činjenica je da će momku koji je ponikao u Partizanu plata od naredne sezone skočiti na 12 miliona evra, što predstavlja veliki finansijski teret za klub iz Torina, koji je već u krizi.

Nedavno su čelnici pokušali da pregovaraju sa Dušanom i njegovim menadžerom da se golgeteru mesečni prihodi smanje, ali su naišli na negativan odgovor. Sada italijanski portal piše da je ponovo u celu priču uključen i Romelu Lukaku, koji je trenutno na pozajmici u Romi iz Čelsija.

Foto: Reuters

Dušan Vlahović

Navodno postoji mogućnost da snažni Belgijanac ipak obuče dres "stare dame", jer se u London neće vraćati, a da u suprotnom smeru krene upravo Srbin.

Takođe, spekuliše se da je centarfor Juventusa dobio i poziv iz Saudijske Arabije, ali da je odbio da se preseli na Bliski istok, jer želi i dalje da igra u Evropi i na najjačem nivou.

Ono što je sigurno, Vlahovićeva cena neće ići ispod 60 miliona evra. On je ove sezone na 33 utakmice postigao 17 golova, uz tri asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

Vulin posle glasanja u UN: Znamo ko su nam prijatelji!
Politika

Vulin posle glasanja u UN: Znamo ko su nam prijatelji!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon usvajanja sramne rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN kaže da je za Srbe ovo dan ponosa i dan posle koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja.

23.05.2024

18:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Borba za plemeniti metal! Pozadina intervencije Francuske 'na drugom kraju sveta, može li licemernije!
Da se zna

Borba za plemeniti metal! Pozadina intervencije Francuske 'na drugom kraju sveta, može li licemernije!

Nemiri u Novoj Kaledoniji, francuskoj prekomorskoj teritoriji u južnom Pacifiku, otkrili su sukob oko nikla koji bi, uz podršku Pariza, trebalo da igra važnu ulogu u evropskoj proizvodnji baterija za električna vozila. Nova Kaledonija je na petom mestu u svetu po rezervama nikla, metala koji se uglavnom koristi u proizvodnji nerđajućeg čelika, ali i baterija za električna vozila.

23.05.2024

17:09

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija