• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.04.2024

21:08

Kapiten dao zeleno svetlo za novog trenera! Holanđanin može na "Enfild"!

REUTERS/Carl Recine

Fudbal

Kapiten dao zeleno svetlo za novog trenera! Holanđanin može na "Enfild"!

Podeli vest

Mislim da je sjajan i može da bude trener Liverpula, poručio Van Dajk.

Delovalo je da će se Jirgen Klop sa stilom oprostiti od Liverpula budući da su "redsi" pre samo mesec dana bili u trci za četiri trofeja. Na kraju, sve su prilike da će velikan sa "Enfilda" ponovo morati da se zadovolji peharom Liga kupa budući da je četa harizmatičnog Nemca nakon reprezentativne pauze uspela sve da uprska

Niz slabih rezultata započet je eliminacijom u četvrtfinalu FA Kupa. Liverpul je bio nadomak pobede nad Mančester junajtedom, ali su "crveni đavoli" u triler završnici uspeli da preokrenu. Usledio je debakl protiv Atalante u istoj fazi takmičenja, samo u Ligi Evrope, a šlag na katastrofalne rezultate u finišu takmiečnja bili su porazi od Kristal Palasa i Evertona. 

Jasno je da je vreme za promene u Liverpulu, angažovan je novi sportski sektor, a kao prvi zadatak novom direktoru Edvardsu određeno je imenovanje novog trenera. Nakon brojnih licitacija sve su prilike da će na "Enfild" stići Arne Slot, harizmatični Holanđanin sa klupe Fajenorda. 

Sve su prilike da će Slot stići na "Enfild", a zeleno svetlo dao je i kapiten Liverpula - Virdžil Van Dajk. 

- Mislim da je Slot jedan od boljih holandskih trenera u ovom trenutku. Sa načinom na koji igra njegov tim i filozofijom koju zastupa, mislim da može da bude trener Liverpula. Ali, čitam i čujem da je sve to daleko od definitivnog. Videćemo… Fokusiraćemo se na to sledeće sezone, još je sve u izmaglici - rekao je Virdžil Van Dajk.

Foto: EPAIMAGES

 

Dotakao se kapiten "redsa" i slabih rezultata u finišu sezone. 

- Minimum minimuma je borba. Moramo da se pogledamo u ogledalo i da svako od nas pomisli: ‘U redu, ovo ne možeš da prihvatiš. Ne možeš da dozvoliš da ti se na ovakav način završi sezona’. Ako igramo kao protiv Evertona, čak i ako stvorimo dve ili tri izgledne šanse, ne zaslužujemo da osvojimo ligu. Sada je vreme da se pregrupišemo, da zbijemo redove, da uradimo to za sebe, klub i navijače. Moramo da uradimo mnogo više od ovoga - podvukao je kapiten Liverpula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija