• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

24.04.2024

18:03

Spektakl na "Čika Dači"! Voša šokirala Radnički za finale Kupa! (VIDEO)

informer.rs

Fudbal

Spektakl na "Čika Dači"! Voša šokirala Radnički za finale Kupa! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su Radnički u Kragujevcu sa 1:0 (0:0) i sada mirno čekaju rasplet u drugom polufinalu.

Spektakl je viđen danas na "Čika Dači", gde su pravi fudbalski praznik pripredili Radnički i Vojvodina. I dok ostatak Srbije gleda ka Topčiderskom brdu i večitom derbiju, u Kragujevcu ih je baš briga i za crveno-bele i za crno-bele. Oni žive za svoj klub.

Foto: informer.rs

Ekspedicija Radničkog pre utakmice

Stoga ne čudi što je, po izvešaju sa lica mesta, na tribinama bilo oko 12 hiljada navijača. U majicama voljenog kluba i sa obeležjima, svi kao jedan zdušno su nvijali. A na početku su napravili fantastičnu koreografiju, pošto su kao podigli pravougaone poapire, a svi zajendo činili su zastavu Srbije. 

Prvo poluvreme završeno je bez golova. Igrači obe ekipe ostavili su bled utisak na više nego solodno popunjenom stadionu i nisu oduševili veliki broj prisutnih. Najveći aplauz dobio je pas koji je u drogom minutu zaustavnog vremena utrčao na teren.

Foto: informer.rs

Pas na "Čika Dači"

U nastavku su obe ekipe pojačale tempo, ipak, Vojvodina je bila daleko konkretnija u većem delu meča, a nagrada je stigla u sudijskoj nadoknadi. Novosađani su golom Seida Koraća šokirali veliki broj navijača na "Čika Dači" i sada mirno čeka rasplet u drugom poluvinalu gde se sastaju Crvena zvezda i Partizan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija