• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

07:40

Navijači na nogama! Evo gde možete da gledate prenos meča Zvezda - Partizan

Starsportphoto

Fudbal

Navijači na nogama! Evo gde možete da gledate prenos meča Zvezda - Partizan

Podeli vest

Crvena zvezda će u polufinalu Kupa Srbije dočekati Partizan na "Marakani" od 19 časova (Arena Premium 1).

Obezbeđen je TV prenos večitog derbiju, pa svi koji ne budu mogli da sa stadiona podrže igrače Zvezde i Partizana utakmicu mogu da prate putem Arena sport 1 Premium kanala.

Naravno, sve što se bude dešavalo pre, za vreme i posle meča, možete da ispratite i na našem portalu - Informer.rs. Donećemo vam i ovog puta ekskluzivne video snimke, fotografije, izjave...

Foto: Starsportphoto

Duel sa večitog erbija

 

Pre nekoliko dana su večiti rivali odigrali utakmicu u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, koja je podigla buru. Crno-beli su besni na sudiju Pavla Ilića, smatrali su da je oštetio Partizan. Najviše su ljuti zbog nedosuđenog faula na kapitenu Svetozaru Markoviću pre gola Šerifa Ndiajea, kao i penala koji je dosuđen za crveno-bele kod rezultata 2:2, nakon faula levog beka crno-belih Nikole Antića na napadaču domaćih Osmanu Bukariju. Posle utakmice su odmah najavili da možda neće igrati meč polufinala Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana imali su u nedelju sastanak sa stručnim štabom u kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju. Međutim, u utorak su ipak doneli konačnu odluku. Uprava crno-belih posle dogovora sa igračima obavestila je javnost da će
"parni valjak" izaći na teren
i odigrati meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, ali i da će iskazati određeni protest.

"Upravni odbor doneo je odluku da Partizan nastupi na utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i Kupa naše zemlje, doneta je odluka o odigravanju utakmice", napisali su iz crno-belog kluba.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Partizana

 

Fudbalski sudija Miloš Milanović deliće pravdu u meču polufinala Kupa Srbije, odlučila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.  Reč je o arbitru koji je delio pravdu u finalu Kupa 2022. godine kad su se takođe sastali Zvezda i Partizan, tako da mu ovo neće biti premijerni derbi. Zvezda je u tom meču pobedila rezultatom 2:1 golovima Aleksandra Kataija u 26. i 72. minutu, dok je jedini strelac za crno-bele dao Slobodan Urošević u 62. minutu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija