• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.04.2024

13:30

Ozbiljno se kuva! Partizan otkazao konferenciju pred derbi

Starsportphoto

Partizan

Ozbiljno se kuva! Partizan otkazao konferenciju pred derbi

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan oglasio se kratkim saopštenjem dva dana pred večiti derbi u Kupu Srbije protiv Crvene zvezde, koji je zakazan za sredu od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Crno-beli su otkazali konferenciju za medije pred duel sa večitim rivalom, a koja je bila planirana za utorak. 

"Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obavešteni", kratko su poručili iz Partizana.

Crno-beli su u subotu poraženi na "Marakani" 3:2 (1:1) u 173. večitom derbiju. Mnogo bure diglo se posle meča, Partizan je nezadovoljan, smatrao da ih je sudija Pavle Ilić oštetio. Posle utakmice su odmah najavili da možda neće igrati meč polufinala Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana imali su u nedelju sastanak sa stručnim štabom u kojem su jasno izneli stav da ne žele da igraju polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom, kako je saznao Informer.

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Inače, Partizan je pustio u prodaju karte za derbi sa Zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, pa je jasno da još nije doneta konačna odluka u vezi tog meča. Ukoliko crno-beli ne budu igrali polufinale Kupa Srbije preti im žestoka kazna. Disciplinski pravilnik Fudbalskog saveza Srbije je jasan, regulisano je članom 68,  Partizan mogao da ostane bez trenera ili igrača na period do čak godinu dana.
- Igrač ili fudbalski radnik koji nagovara tim da iz bilo kojih razloga napusti teren ili ne započne određenu igru, kazniće se: 
- Zabranom igranja u trajanju od šest meseci do godinu dana, odnosno:
- Zabranom vršenja funkcija u trajanju od šest meseci do jedne godine, a u ponovljenom ili težem slučaju: zabranom igranja od jedne do dve godine, odnosno zabranom vršenja bilo kakve aktivnosti koja je u vezi sa fudbalom. Navedeno je i da ako je prekršaj napravljen u Kupu Srbije važi pravilo da ako tim ne bude igrao na utakmici, da će biti kažnjen novčanom kaznom ili isključenjem iz budućih takmičenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 1 nedelju

Poslati omladinski pogon pa nek se izivljavaju sampioni Srbije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija