• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

11:00

Vanvremenska lepota i savršeno telo! Melani Grifit u kupaćem kostimu zaustavlja dah (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Vanvremenska lepota i savršeno telo! Melani Grifit u kupaćem kostimu zaustavlja dah (FOTO)

Podeli vest

Melani Grifit (66) uslikana je u zelenom kupaćem kostimu na plaži u Meksiku i oduševila izgledom.

Holivudska glumica Melani Grifit očigledno je uživala u letovalištu Puerto Valjarte u Meksiku. Njene fotografije sa plaže, u zelenom kupaćem kostimu, izazvale su lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Glumica je uslikana kako izlazi iz vode. Obukla je jednostavan jednodelni tamno zeleni kupaći kostim. Kostim sa jednostavnim dekolteom, širokim bretelama i dovoljno visokim izrezom na bokovima otkrio je savršenu figuru.

Melani pleni vitkom linijom i veoma je zgodna - primetno je da vežba pošto ima zategnuto i skladno telo. Ima i prepoznatljivu plavu kosu, prošaranu pramenovima i prelepa je i bez trunke šminke.

Zanimljivo je da je Melani nedavno primećena kako izlazi iz frizerskog salona slavnog frizera Kristofera Mekmilana, kod koga odlazi i Dženifer Aniston


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija