• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

18.01.2024

07:25

Pluton ulazi u Vodoliju i donosi tektonske promene! Ciklus u trajanju od 20 godina  - 4 znaka menjaju život iz korena

Shutterstock

Horoskop

Pluton ulazi u Vodoliju i donosi tektonske promene! Ciklus u trajanju od 20 godina - 4 znaka menjaju život iz korena

Podeli vest

Pluton, planeta za koju astrolozi kažu da je Bog podzemlja, odgovorna za najveće životne transformacije ali i mračne tajne, ulazi 21. januara u Vodoliju gde će se zadržati do 2044. godine, što će biti sasvim dovoljno vremena za donese generacijske promene.

Pluton simbolizuje duboke transformacije, regeneraciju i moćne promene na ličnom i kolektivnom nivou. Kada se nalazi u Vodoliji, ova kombinacija može rezultirati specifičnim energijama i uticajima.

Vodolija kao znak naglašava inovacije, progresivnost, nezavisnost i društvenu svest. Kada Pluton prolazi kroz Vodoliju, mogu se očekivati promene u društvenim normama, tehnološkim inovacijama i povećanoj svesti o globalnim pitanjima. Ova pozicija može podsticati društvene revolucije i naglasak na humanitarnim pitanjima.

Takođe, Pluton u Vodoliji može podstaknuti pojedince na ličnu transformaciju kroz razvoj njihove individualnosti, povećanu svest o sopstvenim vrednostima i potrebu za ličnom slobodom. Ljudi pod uticajem ove pozicije mogu biti skloni istraživanju novih ideja, tehnologija i alternativog načina života.

Foto: Shutterstock

 

 

Pluton u Vodoliji uticaće na sve znakove Zodijaka, a ponajviše na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

VODOLIJA

Polako ali sigurno, Pluton će početi da menja vašu sudbinu, a to će biti vidljivo u narednom godinama. Sloboda, nezavinosti i potreba za promenom će biti manifestacije Plutona u vašem znaku. Vi ste jedan od znakova koji će pretrpeti najveće promene ovog planetarnog uticaja.

BIK

Pluton u Vodoliji boraviće u vašem desetom polju karijere, što će usloviti velike profesioanlne promene. To podrazumeva da će mnoge tehnološke inovacije i rad na internetu postati deo vaše poslovne svakodnevnice. Mnogi Bikovi napraviće radikalan zaokret u karijeri.

LAV

Pluton u sedmom polju donosi vam promene u partnerskim odnosima. Institucija braka se menja, pa gubi svoj smisao, tako da će vam lična sloboda biti najvažnija. Biće vam važnije da budete u slobodnijoj vrsti ljubavnog odnosa nego da živite sa nekim.

ŠKORPIJA

Pluton u četvrom polju ponajviše će uticati na vaše porodične odnose, pa tako možete da saznate za tajne koje su trebale da ostanu skrivene. Odnosi sa rodbinom će prolaziti kroz ciklus promena, pa ćete imati potpuno drugačiji odnos sa roditeljima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija