• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

15.02.2024

14:20

Policija Republike Srpske pronašla plantažu marihuane! Hapšenje u Bijeljini

MUP Republike Srpske

Vesti

Policija Republike Srpske pronašla plantažu marihuane! Hapšenje u Bijeljini

Podeli vest

Policija Republike Srpske uhapsila je B.D. i A.A. i otkrila opremljenu laboratoriju za uzgoj marihuane u porodičnoj kući u okolini Bijeljine.

U saopštenju bijeljinske policije navodi se da je po nalogu suda izvršen pretres na tri lokacije i da je u kući jednog od uhapšenih pronađena laboratorija sa svom opemom za uzgajanje indijske konoplje u veštačkim uslovima.

U ovoj akciji pronađeno je 270 stabljika indijske konoplje, a oduzeta je i oprema za uzgoj, grejalice, klima uređaji, termometri, specijalne lampe, ventilatori, filterii druga eletkro oprema ali i velika količina veštačkog đubriva.

Foto: MUP Republike Srpske

Pronađeno 270 stabljika marihuane

 

Inače prilikom pretresa pronađena je i puška, ali i veći broj mobilnih telefona kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivčnog dela kažu u policiji.

Osumnjičeni će uz prijavu za krivična dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija biti privedeni na saslušanje u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija