• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

13.12.2023

08:56

Skandal u varaždinskoj školi! Učenici se drogirali na času

Shuterstock

Vesti

Skandal u varaždinskoj školi! Učenici se drogirali na času

Podeli vest

Varaždinska policije izvela je u ponedeljak raciju u Građevinskoj škole u ovom gradu i u stanicu privela na razgovor torjicu učenika, starosti između 16 i 18 godina, jer su se drogirali na času.

U saopštenju varaždinske policije se navodi da je 18-godišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao PVC vrećicu s belom supstancom nalik na amfetamin ukupne mase nešto više od 8 grama, kao i digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, što mu je i oduzeto.

- Ovo je prvi put da nam se ovako nešto dogodilo. Školom su počele kružiti glasine o tome šta ovaj trojac radi, na šta smo odmah reagovali. Zatečeni smo. Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da nam se ovakvo nešto dogodilo, a o tome šta će se dalje događati s trojicom učenika, policijska je procedura. Nadam se da će ovo biti dobra pouka drugima - izjavila je za hrvatsek emdije direktorka škole.

Razgovor pripadnika policije sa osumnjičenim dečacima obavljen je, navodi se, u prisustvu njihovih roditelja, koji su u školu došli sa advokatima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Pao" diler iz Beograda: Ispod haube automobila krio kokain
Hronika

"Pao" diler iz Beograda: Ispod haube automobila krio kokain

D.R. (37) iz Beograda uhapšen je juče kada je policija u Bogutovcu kod Kraljeva, ispod haube putničkog vozila „folksvagen“ kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paket sa više od 100 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, namenjen daljoj prodaji.

08.12.2023

10:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija