• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

12.11.2021

13:21

ON JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO DEVOJKU, PA JE BACIO U REKU! Najnovije informacije o zločinu kod Ibra, evo šta je policija našla

A.G.

Vesti

ON JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO DEVOJKU, PA JE BACIO U REKU! Najnovije informacije o zločinu kod Ibra, evo šta je policija našla

Podeli vest

Policija iz Novog Pazara i Tutina traga za M.P. (55) koji je osumnjičen da je ubio M.O. (35) iz Kraljeva i njeno telo bacio u reku.

Kako je Informeru rekao zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru Edis Arifović, policija je pronašla automobil osumnjičenog.

- Za M.P. policija intezivno traga. Pronađen je njegov automobil, marke "golf 4" koji će biti forenzički obrađen, rekao je Arifović.

 

Telo M.O. je juče posle podne pronađeno u reci Ibar u mestu Ribariće kod Tutina. Tokom obdukcije potvrđeno je da je ona ubijena hicem malokalibarskog oružja u predelu glave


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija