• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.04.2024

07:44

"Zauvek ćemo se držati zajedno": Aleks Nikolić objavila emotivnu fotku, pa raznežila pratioce (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Zauvek ćemo se držati zajedno": Aleks Nikolić objavila emotivnu fotku, pa raznežila pratioce (FOTO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić nedavno se porodila, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa ćerkom.

Kada su Aleksandra Nikolić i Filip Car uplovili u vezu u rijalitiju "Zadruga 3" malo ko je mogao da pomisli da njihova turbulentna veza ima budućnost van zidina imaginarijuma. Nakon brojnih, višegodišnjih drama pred kamerama televizije Pink, par je ipak uspeo da pronađe zajednički jezik, zbog čega je Car verio Nikolićevu.

Foto: informer.rs

 

Aleks je vrlo brzo zatrudnela, a pre osam dana je na svet donela Leonu. Ponosna mama, koja je inače veoma aktivna na Instagramu, podelila je sa pratiocima emotivan trenutak sa svojom ćerkom, a u opisu fotografije napisala: 

- Zauvek ćemo se držati zajedno. Volim te.

Podsetimo, Nikolićeva je nakon porođaja otkrila da su Filip i ona zajedno odlučili o izboru imena.

- Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica - rekla je Aleks.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija