• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

24.04.2024

11:54

"Plašim se da Mirko ne završi kao njegov otac": Goca Božinovska otkrila kakav je Šijan kad pobesni, u ovome su vrlo slični

Miloš Rafailović, ATA Images

Estrada

"Plašim se da Mirko ne završi kao njegov otac": Goca Božinovska otkrila kakav je Šijan kad pobesni, u ovome su vrlo slični

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da njen sin Mirko, kojeg je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, ima narav kao njegov otac.

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, dobio je dvojicu sinova da Bojanom Rodić. Međutim, iako ga je roditeljstvo promenilo, pevačica kaže da je Mirko i dalje vrlo nezgodan kada dobije napad histerije ili kada je nervozan, jer u tim trenucima baca predmete po kući, u čemu vidi njegovu sličnost sa pokojnim Zoranom Šijanom.

Goca kaže da se ranije plašila da njen naslednik ne završi kao njegov otac, jer je vrlo temperamentan.

Foto: ATA Images

 

- Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj - rekla je Goca kroz smeh i nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju kaže mi: "Jesi li sigurna da sam to ja?", a ja dodam: "Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je". Plašim se čak i kad vozi motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmiju i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija