• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.04.2024

19:39

Aneli skočila na Janjuša! Jedna rečenica je isterala iz takta, nije mogla da se obuzda (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Aneli skočila na Janjuša! Jedna rečenica je isterala iz takta, nije mogla da se obuzda (VIDEO)

Podeli vest

Ahmićeva se iznervirala zbog Janjuša i njegovog izlaganja za crnim stolom.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić danas su se ponovo posvađali u "Eliti". Otkako su raskinuli, bivši partneri ne mogu da miruju pa svakodnevno iznose prljav veš iz svog odnosa. 

Janjuš je sada ispričao kako je on presudio njihovom odnosu, što je iznerviralo Ahmićevu pa je skočila kao oparana na njega. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Našem odnosu sam presudio ja, jer mogu za sebe da kažem da sam u jednom trenutku došao sebi. Mislim da je to za mene bolje, nema tu ljutnje i ko je kriv ili nije kriv. Može biti samo da li ti je lepo u odnosu ili nije. Uvek će govoriti da je u pravu i da nema greške. To je normalno i svako ima pravo da se brani. Ja jesam sujetan u životu. Mene ne zanima ona kao ličnost - rekao je Janjuš.

- Da li vas je ta sujeta nateta da stavite svoj takmičarski duh ispred veze? - pitao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

- Nikad ne bih to stavio ispred partnera. Suludo je da budeš ljubomoran na partnera kog voliš i poštuješ - rekao je Janjuš.

- Smatram da je itekako sujetan. Kad god sam negde bila proglašena za nešto pozitivno, videlo se po njegovoj mimici da misli da lažem. Neće čovek sa mnom da razgovara. Maja mu vređala ćerku, pa priča sa njom - rekla je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ne postoji sujeta, nego završen odnos, brate. Ne interesuje me, naravno da nisam bio ljubomoran na Stanislava. Naravno da ne znam da li je bila ljubomorna na Maju. Neću se više petljati. Ništa se neće promeniti u mom izlaganju do kraja rijalitija. Samom sebi sam najbitniji. Nema potrebe da se svađa sa mnom. Ne zanima me više, prosto je tako. Ja sam dao maksimalno što sam mogao - kazao je Janjuš.

- Uopšte se ne svađam - demantovala ga je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija