• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.04.2024

16:43

"Imam šizoafektivni poremećaj": Miljana Kulić prvi put iskreno o dijagnozi

Printscreen You Tube

Rijaliti

"Imam šizoafektivni poremećaj": Miljana Kulić prvi put iskreno o dijagnozi

Podeli vest

Sukob između Marka Đedovića i Miljane ne jenjava. Još veći razdor između njih dvoje se desio kada je sud doneo konačnu odluku da je Kulićeva kriva za nasilje koje je vršila nad cimerom u rijalitiju.

 

Često i Marko i Miljana polemišu šta se zapravo desilo na sudu, te u većini slučajeva se njihove priče ne poklapaju, sem u jednom, da je Kulićeva kriva i da joj je sudija odredio psihijatrijsko lečenje.

- Ja nemam nikakvu dijagnozu, imam šizoafektivni poremećaj, pa kad mi neko vređa majku, psuje me, provocira, krenem da se branim - rekla je Miljana, a Marko joj je odmah odgovorio.

- Beži, bre, šta sam ti ja uradio - vrisnuo je Đedović i sklanjao se od nje.

Foto: Printscreen You Tube

 

Inače, odmah nakon suđenja, Marko Đedović je ispričao kako je veštačenje psihijatra pokazalo da Miljana ima 17 šifara, za šta je rekao da će priložiti dokaz.

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je on nedavno.

Podsetimo, Đedović tužio je Miljanu zbog toga što ga je u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" udarila bubicom u glavu i tom prilikom mu nanela teške povrede zbog kojih je morao na ušivanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija