• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.04.2024

18:33

Ana Ivanović poseduje sat od pola miliona evra: Zasijala dijamantska "čuka" na ruci bivše srpske teniserke (FOTO)

Instagram/anaivanovic

Estrada

Ana Ivanović poseduje sat od pola miliona evra: Zasijala dijamantska "čuka" na ruci bivše srpske teniserke (FOTO)

Podeli vest

Bivša slavna teniserka, Ana Ivanović, prošlog meseca je bila sa suprugom Bastijanom na dodeli Oskara.

Mnoge zvezde su se te večeri prošetale crvenim tepihom, ali Ana je na najprestižnijoj dodeli filmskih nagrada zablistala u raskošnoj žutoj haljini. 

Jedan detalj kod bivše teniserke je svima privukao pažnju, a to je skupoceni sat. Mnoge je zaintrigirala cifra, koja iznosti vrtoglavih 500.000 evra.

Ana Ivanović je to veče imala na ruci "roleks" koji je od belog zlata i prekriven dijamantima, a kako se navodi, model je unikatan i više se ne proizvodi.

"Ana Ivanović poseduje "Rolex Rainbow Daytonu" koja više nije u proizvodnji! Na dodeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sečenim safirnim indeksima! Kućište ovog sata sačinjeno je od belog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice - piše na jednoj Istagram stranici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Podsetimo, Ana je još tokom karijere potpisala sponzorski ugovor sa prestižnom kompanijom "Roleks", kojoj je i danas jedno od zaštitnih lica. Zbog toga se pretpostavlja da nekadašnja srpska teniserka ima bogato kolekciju skupocenih satova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija