• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.04.2024

17:05

"Ona je emotivno biće": Andreana Čekić o pomirenju sa Karleušom, imala samo reči hvale za koleginicu

ATAIMAGES

Estrada

"Ona je emotivno biće": Andreana Čekić o pomirenju sa Karleušom, imala samo reči hvale za koleginicu

Podeli vest

Pevačica je nakon pomienja nahvalila Jelenu, sa kojom je sada u odlčnim odnosima.

Pevačica Andreana Čekić i Jelena Karleuša do skoro nisu bile u dobrim odnosima, ali su nakon svega odlučile da zakopaju ratne sekireNakon pomirenja Karli je čak i pohvalila Andreanu na svom Instagramu, što je pevačicu oduševilo. 

Foto: ATAIMAGES

 

Sada je Čekićka gostujući u jednoj emisiji ispričala kako je došlo do sukoba sa Karleušom, ali i pomirenja na kraju. 

- Ja se ne bih na to ni vraćala jer je to bila neka "Tviter" glupost, šala, njeni fanovi su "skočili" na mene zbog neke izjave gde sam ja, u principu, htela da budem duhovita, ali njima se to nije dopalo. Bila sam na blok listi (smeh) - sa osmehom je objasnila Andreana, koja je dalje otkrila da je pomirenje došlo preko zajedničkih saradnika. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Svi se mi menjamo... I očigledno se menjamo nabolje. Jeca i ja smo se malo posle družile i u Dubaiju, slučajno smo bile u isto vreme tamo. Jako smo se lepo provele! Mislim da je ona o meni imala drugačiju sliku, rekla mi je tada da sam mnogo dobar čovek, da se to vidi, a ja to isto mislim i o njoj. Mislim da o njoj ljudi, generalno, imaju jako iskrivljenu sliku. Ja sam je doživela kao vrlo emotivno biće, čak i povređenu ženu, ali se ona sa tim bori onako lavovski i to svi znamo. To je Jelena Karleuša. Ako te zavoli, ona će dati sve od sebe... Lojalan je prijatelj - rekla je Čekićka u emisiji "Puls Srbije". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija