• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Grand

24.04.2024

20:31

"Nisam videla dete": Džejla Ramović o odnosu sa bivšom mentorkom Marijom Šerifović

Društvene mreže

Estrada

"Nisam videla dete": Džejla Ramović o odnosu sa bivšom mentorkom Marijom Šerifović

Podeli vest

Džejla Ramović je napokon otkrila da li je posetila nekadašnju mentorku nakon što je dobila dete.

O odnosu nekadašnje takmičarke "Zvezde Granda", Džejle Ramović i njene tadašnje mentorke, Marije Šerifović, mnogo se spekulisalo, te je javnost često nagađala da li su one samo dobre prijateljice ili pak nešto više od toga.

Pošto je Marija krajem godine postala majka preslatkog dečaka Maria, sada je Džejla prvi put otkrila da li je išla da vidi malog Šerifovića.

Foto: ATA Images

 

- Sa Marijom sam u super odsnosima, čujemo se i danas - rekla je Džejla u podkastu "Oslobođenje" i dodala:

- Nisam još videla dete, nisam stigla da odem.

Podsetimo, Džejla je nedavno rekla sve i o spekulacijama da je u vezi sa kik-bokserkom iz Novog Sada. Celu vest možete pročitati OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija