• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.04.2024

20:01

"Jela sam pola viršle na dan": Stoja otkrila sve o rigoroznoj dijeti sa kojom je skinula višak kilograma

ATAIMAGES

Estrada

"Jela sam pola viršle na dan": Stoja otkrila sve o rigoroznoj dijeti sa kojom je skinula višak kilograma

Podeli vest

Stojanka Novaković Stoja je neko ko ne voli mnogo da se eksponira u javnosti i gleda da svoju privatnost sačuva što je više moguće.

Stoja već decenijama vlada scenom i na samom je vrhu estradnog neba. Jedna je od najtraženijih pevačica kada su slavlja u pitanju. Za pevačicu mnogi kažu i da je prava "institucija".

Stojanka je u jednom intervjuu progovorila o privatnom životu, pa se osvrnula i na pakao koji je prošla nakon smrti prvog muža.

- Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane. Moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta... Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega - ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

Foto: Printscreen

 

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde... Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu - rekla je ona. 

- Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih šest meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica - dodala je tada pevačica, prenosi Blic. 

Foto: Public

 

Inače, Stoja je nedavno progovorila i o rigoroznim dijetama na kojima je bila kako bi skinula višak kilograma.

- Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: "Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša". Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže - otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija