• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.02.2024

23:21

"Žena je van sebe, jedva smo je prepoznali": Majka nastradale Andrijane ne izlazi iz kuće, ne može da dođe sebi nakon smrti ćerke

Instagram

Estrada

"Žena je van sebe, jedva smo je prepoznali": Majka nastradale Andrijane ne izlazi iz kuće, ne može da dođe sebi nakon smrti ćerke

Podeli vest

Andrijanina majka ne može da se oporavi nakon smrti ćerke, zbog čega se potpuno povukla u sebe i ne izlazi iz porodičnog doma.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Komšija koji živi u ulici u kojoj stanuje porodica Lazić ispričao je kako je Andrijaninu smrt najteže podnela njena majka koja skoro uopšte ne izlazi iz kuće. 

Foto: Instagram

 

- Nebojšu, Andrijaninog oca još i viđamo napolju, ali majka Ljilja je tek pre neki dan izašla da prošeta. Ne smem da vam kažem koliko je žena van sebe. Hoda kao zombi, jedva smo je prepoznali! Normalno je da je takva situacija, ne smemo da pomislimo šta joj je u glavi. Žena je izgubila dete, svako se sa time drugačije nosi. Nebojša je glava kuće, on mora da bude jak zbog svih. Imaju oni još dece - otkrio je komšija.

Foto: Facebook printscreen

 

Komšija je zatim spomenuo Andrijaninog brata Tomislava. 

- Toma se drži, mora da ostane jak, a njemu je najteže. Ne sme majci da dodatno stvara tugu. Trudi se da joj pomogne da se nosi sa gubitkom kako zna i ume. Andrijana je sahranjena nedaleko od porodične kuće, tako da redovno izlaze na groblje. Svi mi to vidimo, ide i ceo komšiluk na grob, ali porodici ništa ne pominjemo. Nećemo da stajemo na muku. To su sve, opet kažem, dobra deca i ljudi, a šta se okolo priča i šta se piše o Nebojši, mene to ne zanima. Gledam uvek kakav je ko prema meni - rekao je meštatin za "Republiku".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija