• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomrmer/D.S.

20.12.2023

07:00

"Mama radi više od mene, ne mogu da je ispratim": Nikolija Jovanović progovorila o zdravlju Vesne Zmijanac

Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Mama radi više od mene, ne mogu da je ispratim": Nikolija Jovanović progovorila o zdravlju Vesne Zmijanac

Podeli vest

Mama radi više od mene, ne mogu da ispratim njen ritam, kaže Nikolija Jovanović o svojoj majci, legendarnoj folk zvezdi Vesni Zmijanac, kojoj su u martu ugrađena dva bajpasa i stent.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Mlada pevačica kaže da je Vesna neumorna i da se uveliko vratila nastupima!

- Ona ne staje, radi više od mene! Ide najbržim mogućim tempom, ne mogu da je pratim, iskrena da budem. Ali mislim da je to pokreće. Tako da, ako je ona dobro, ja sam još bolje. Svaki dan je zovem da je pitam da li je dobro - priča za Informer Nikolija i dodaje da planira duet sa majkom:

- Taj duet će sigurno biti emotivan. Trebalo bi da predstavlja neki miks mog i njenog žanra, ali još nismo našle takvu pesmu.

Narodnjaci su zakon

I Nikolija Jovanović je vredna i sprema novi album.

- Na tom albumu biće "bum" numere, sve onako kako sam do sada pravila, samo više urbano i svežije. Imam jednu pesmu u narodnjačkom maniru. To je Vesnin favorit na mom albumu, ona je birala tu pesmu. Ta je po njenom ukusu. Albino je radio muziku za tu baladu - rekla je pevačica.

Jovanovićevu od početka karijere porede s majkom, iako ne izvode istu vrstu muzike. Zbog toga je često na meti negativnih komentara na društvenim mrežama. Nikolija priznaje da je kritike pogađaju.

Foto: Društvene mreže

 

- Ljudsko sam biće, ne mogu da ostanem imuna na negativne komentare. Ukoliko se dobro osećam, ne mogu da me poremete. A kada sam u minus fazi, sve me pogađa. Ljudi smo i ne možemo da ostanemo ravnodušni... - iskrena je pevačica.

Uspešna godina

Nikolija je za Informer sumirala godinu na izmaku.

- Bila je to uspešna godina. Ljubav i zdravlje su na prvom mestu, a sve ostalog je bilo i doći će - kaže pevačica.

Nikolija Jovanović sa Reljom Popovićem ima dve ćerke, pa u njihovom domu uveliko vlada novogodišnja euforija.

- Okitim jelku početkom decembra i ne diram je do marta - priznaje Nikolija, a na pitanje da li su ćerke pisale Deda Mrazu odgovara:

- Jesu! One pišu Deda Mrazu, a tata i mama donose poklone!

Vesna: Dali su mi krila!

I sama Vesna Zmijanac je nedavno rekla da se dobro oseća posle operacije.

- Popravila sam se! Ugrađena su mi dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, ali dobro... - rekla je folk zvezda, a na pitanje da li se sada pridržava saveta lekara i živi drugačije odgovorila je:

- Sad sam još gora! Sad su mi dali krila, sad se tek junačim!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija