• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

11:02

Srbija je usred oluje! Brnabić: Vetrovi sa svih strana udaraju po nama!

Tanjug

Politika

Srbija je usred oluje! Brnabić: Vetrovi sa svih strana udaraju po nama!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić gost je Jutarnjeg programa na TV Pink.

Brnabić je, između ostalog, govorila i o dijalogu sa opozicijom.

- Ja ću se kao predsednica Skupštine uvek truditi da se taj dijalog nastavi. Uvek je na prvom mestu Srbija, naš narod i naši građani. Bez obzira na političke razlike mi moramo da pokušamo oko nekih stvari da napravimo konsenzus - rekla je Brnabićeva i istakla da su pred Srbijom teški dani. 

- Mi smo usred jedne oluje gde različiti vetrovi sa svih strana udaraju po Srbiji - rekla je predsednica Skupštine govoreći o različitim pritiscima za Srbiju. 

- Naše je da držimo taj kurs. Odgovornost je na svima nama. Da pokušamo da imamo unutrašnju stabilnost u najvećem mogućem spektru, koliko god je to moguće. Da pokušamo da postignemo tu unutrašnju stabilnost, taj unutrašnji dijalog, zato što moramo da napravimo vreme, prostor, moramo da sačuvamo energiju da se odupremo svim tim priticima - istakla je Brnabićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija