• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

09:47

Lepa Srpkinja kamperom obilazi Ameriku! Od života u par kvadrata napravila bajku, ovo morate videti! (VIDEO)

Instagram printscreen

Društvo

Lepa Srpkinja kamperom obilazi Ameriku! Od života u par kvadrata napravila bajku, ovo morate videti! (VIDEO)

Podeli vest

Tina i Uroš mladi su i srećni pa im ništa nije teško, čak ni život u skučenom kombiju-kamperu kojim su oduševljeni, a kako i ne bi kad su njime prošli pola sveta.

Oboje su zaljubljenici u putovanja, a tome svedoči i Tinino nekadašnje zanimanje - stjuardesa, profesija o kojoj je iz prve ruke nemalo puta govorila na mrežama, doduše najčešće o njenom naličju pošto ljudi uglavnom naivno misle da je to lepo i lako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Život u kamperu

Ovog puta Kristina Tina Grabež je pokazala kako njih dvoje prelaze na hiljade kilometara u kombiju, u kojem jedu, spavaju i provode vreme dok su na putu i nekoj od nama egzotičnih destinacija.

Reč je o skučenom ali maksimalno pametno iskorišćenom prostoru u kojem imaju veliki krevet, funkcionalnu kuhinju sa sudoperom gde, kako kaže, peru sudove, spremaju hranu, ali se i umivaju i peru zube. Preduslov za to jeste da ima vode u rezervoaru kombija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Čovek može da se umije, što bi se reklo i na lonče, ali kako se kupaju, tuširaju, peru kosu i, najvažnije, gde idu u toalet.

Proputovali Ameriku u kamperu

Kada su u civilizaciji pa se parkiraju na neki od parkinga u svetu, u čiju je cenu uključena i usluga korišćenja kupatila - gde postoje lavaboi, toaleti i tuš-kabine, svakodnevnu higijenu obavljaju upravo tako.

Ovog puta reč je o putovanju Amerikom pa takvih mesta duž puteva ima puno. Što se tiče veša, to su klasične praonice pune velikih veš-mašina i mašina za sušenje gde se plati za tu uslugu uz svoj ili njihov deterdžent. Takvih samouslužnih sve je više i kod nas.

Što se tiče toaleta, kaže da imaju mobilni, portabl toalet na koji se sedne kao na stolicu, a kad je reč o tuširanju pokazala je i čudan tuš koji liči na nekakav termofor, pa objasnila i kako se upotrebljava.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija