• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

11:11

Đilas napušten od svih! Koalicija mu se raspala, stiže mu politička penzija! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Đilas napušten od svih! Koalicija mu se raspala, stiže mu politička penzija! (VIDEO)

Podeli vest

Raspad opozicione koalicije i neizvesnu političku budućnost Dragana Đilasa, komentarisali su gosti Info jutra, direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović i Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost.

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović govorio je o tome kako je Đilasov Most na Adi koštao tri puta više od tržišne cene o čemu danas niko ne govori.

- Formirala se nova koalicija bez Marinike i Đilasa koja će samostalno nastupati. Sada traže da se ukinu nemačke investicije i uvedu sankcije Srbiji, a sutra će verovatno tražiti i bombardovanje. Svaki put kada demantujete laži tajkunskih medija oni nađu nove, na primer kada su izmišljali fantomske birače za šta ih je Informer raskrinkao. Đilasov most na Adi je košta tri puta više od tržišne cene o čemu se danas ne priča, most jeste dobar, ali pitanje je gde je taj novac. SPC je preživela mnoge zlikovce, a neki Dinko Gruhonjić pokušava da je skvotuje, a posle glumi žrtvu. Dragan Bjelogrlić govori kako je Beograd samo krug dvojke i sa nipodaštavanjem govori o ostalim delovima grada, a on sam je iz Opova. Prisustvujemo promeni lidera opozicije gde će Đilas konačno otići u nezasluženu političku poziciju, a za tu poziciju će pretendent biti verovatno Sava Manojlović - rekao je Milovanović.

Foto: Masha Bandjur

 

Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost naveo je kako domaća opozicija maltešku predstavnicu Vanesu Frejžer uzdiže u nebesa kao heroinu nakon što je lupala o sto u UN.

- Sutradan kada bi došli do fotelje opozicija bi se tek tada raspala, jer bi svako hteo različitu funkciju ili ministarstvo. Vladeta Janković je čovek koji je na televiziji rekao da će se Vučić suočiti ogromnim udarima tokom maja meseca zbog ove rezolucije o Srebrenici čemu se on izgleda raduje. Ovu Vanesu Frejžer maltešku heroinu koja je pred UN udarala o sto, opozicija uzdiže u nebesa. Novom Sadu je potreban novi most koji će dobiti koji je izgubio u agresiji devedesetih, a opozicija govori o nekim pticama i žabama zbog kojih to ne treba da bude građeno - rekao je Todorov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija