• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.05.2023

10:15

LJUBAVNICA BILA GEJTSA JE RUSKINJA! Mila Antonova je kartašica, a finansirao je osuđeni pedofil!

EPA Images, Youtube/printscreen

Showbiz

LJUBAVNICA BILA GEJTSA JE RUSKINJA! Mila Antonova je kartašica, a finansirao je osuđeni pedofil!

Podeli vest

Ruska kartašica Antonova dospela je u središte pažnje zbog svoje veze sa suosnivačem "Microsofta".

Prema pisanjima "Wall Street Journala", Gejts je upoznao Ruskinju koja je tada imala 20-ak godina na jednom turniru 2010, te se navodno upustio u ljubavnu vezu s mladom devojkom. U to vreme je preduzetnik bio u braku s danas bivšom suprugom Melindom. Njihova afera sada je dospela u središte pažnje zahvaljujući novom izveštaju koji tvrdi da je Džefri Epstajn iskoristio informacije o njihovoj aferi kako bi ucenjivao milijardera.

Foto: EPA

Bil Gejts

Osramoćeni i osuđeni pedofil Epstajn, koji je počinio samoubistvo u zatvoru pod sumnjivim okolnostima 2019, želeo je da Gejts 2013. uloži u dobrotvorni fond vredan više milijardi dolara, no ovaj to nije hteo. Epstajn je zatim poslao Gejtsu mail u kojem je dao do znanja da je svestan njegove afere s Antonovom i da bi mogao da raskrinka njegovu neveru.

Gejts je navodno započeo aferu s Antonovom nakon što su igrali jedno protiv drugog na turniru 2009. godine. On je tada imao 55 godina i bio u braku s Melindom. Antonova je tada bila u 20-ima.

Foto: AP Foto

Džefri Epstajn

Prema pisanima tabloida "DailyMail", Epstajn je, navodno, platio njenu školarinu, a onda je kasnije pokušao da uceni Gejtsa da mu nadoknadi novac, preteći mu da će da raskrinka njegovu aferu. Bilovi predstavnici za medije rekli su da milijarder Epstajnu nikada nije platio ni centa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BIL GEJTS: Roboti će učiti decu da čitaju
Hi-Tech

BIL GEJTS: Roboti će učiti decu da čitaju

Za godinu i po veštačka inteligencija će učiti decu da čitaju i pišu. Biće dobar učitelj i moći će da se meri sa ljudima u toj oblasti - poručio je Bil Gejts, osnivač kompanije "Majkrosoft", na nedavno samitu u San Dijegu.

27.04.2023

23:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija