• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2024

15:11

Vladanka brutalno odgovorila opoziciji zbog sastanka sa šiptarskim lobistom Rotom: Bravo, kreteni!

Privatna arhiva

Politika

Vladanka brutalno odgovorila opoziciji zbog sastanka sa šiptarskim lobistom Rotom: Bravo, kreteni!

Podeli vest

Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović brutalno je odgovorila opoziciji koja se sastala sa predsednikom Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihaelom Rotom.

Rot je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa perjanicama Dragana Đilasa - Borkom Stefanovićem, Pavlom Grbovićem, Radomirom Lazovićem i Natanom Albaharijem. Ovaj deo opozicije ne preza ni od čega, pa ni od sastanka sa Rotom, iako je Nemačka glavni pokretač rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici o kojoj će se raspravljati 17. aprila na zatvorenom sastanku u UN-u.

 

 

Vladanka Malović poručila je na svom Threads nalogu opoziciji da su kreteni, jer pljuju po svojoj državi i piju sa šiptarskim lobistom Rotom.

Dnevnik posete Nemačkoj:
1. pljuvanje po Srbiji
2. pićance sa propalim šiptarskim lobistom Rotom
Bravo, kreteni ✅

 

 

Podsetimo, Rot je poznat po antisrpskoj politici, zahtevima da Srbija prizna lažnu državu Kosovo i da uvede sankcije Ruskoj federaciji. Takođe je i zvezda uzdanica tajkunskoj koaliciji „Srbija protiv nasilja“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija