• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2024

11:00

Zabranite Vučiću da se bavi politikom! Đilasovci traže od EU: Stanite mu na put, on je Putinov prijatelj! (VIDEO)

printscreen

Politika

Zabranite Vučiću da se bavi politikom! Đilasovci traže od EU: Stanite mu na put, on je Putinov prijatelj! (VIDEO)

Podeli vest

Đilasovci izgubili meru i prešli sve granice normale, sada usred Strazbura zajecali: Stanite Vučiću na put jer je on Putinov dobar prijatelj!

Naime, Biljana Stojković prilikom svog govora rekla je da je jasno da Evropska unija i njene institucije su jedina prepreka Aleksandru Vučiću da postane Lukašenko.

- Jedino EU može da spreči Srbija postane nešto kao Belorusija jer znate da je Vučić dobar Putinov prijatelj i Lukašenkov i Orbanov, tako da je važno imati u vidu da je ovo trenutak kada se njemu mora stati na put - rekla je Stojković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija