• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2024

08:00

Provedite praznik u miru, ljubavi i veselju! Danijela Vujičić čestitala Badnji dan i božićne praznike

Informer

Politika

Provedite praznik u miru, ljubavi i veselju! Danijela Vujičić čestitala Badnji dan i božićne praznike

Podeli vest

Narodna poslanica sa Kosova i Metohije Danijela Vujičić čestitala je Badnji dan i božićne praznike.

Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju, vladiki raško-prizrenskom Teodosiju, monaštvu, sveštenstvu, vernom narodu čestitam Badnji dan i najradosniji hrišćanski praznik Božić.

U radosne božićne dane obnavljaju se vera i nada u istinske vrline koje su oduvek bile temelj svakog napretka i uspeha Srbije. Mi na Kosovu I Metohiji znamo da se budućnost može graditi samo na pravim vrednostima na pravdi i poštovanju drugih, ali i na samopoštovanju u odbrani prava srpskog naroda i srpske države.

Blaženopočivši patrijarah srpski gospodin Pavle je govorio, da Srbi sa Kosova i Metohije i drugi prognani, "pobeđuju svoje progonitelje", one koji misle da do svog cilja mogu stići nanoseći poraz drugima.

Foto: Informer

Danijela Vujičić

"Duboko verujemo da će doći vreme kada će se nasilnici postideti. Molimo se i za neprijatelje naše da uvide da činjenje zla ne može doneti dobro nikome. Neka znaju da će, posle svih poraza kojima ponižavaju druge, na kraju sami sebe poraziti beznađem".

Dragi moj verni narode na KiM, želim da praznik rođenja Isusa Hrista proslavite u miru, ljubavi, radosti vaših porodica.

RADUJTE SE!

Mir Božiji Hristos se rodi - Vaistinu se rodi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija