• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2024

15:33

"Žene vrište, ne veruju svojim očima" Neverovatan slučaj u Vranju: Vladica iz ormara izvukao zmiju dugu skoro metar! (VIDEO)

Instagram/printskrin

Društvo

"Žene vrište, ne veruju svojim očima" Neverovatan slučaj u Vranju: Vladica iz ormara izvukao zmiju dugu skoro metar! (VIDEO)

Podeli vest

Juče je mnoge krajeve naše zemlje iznenadio sneg, a temperature su se spustile za čitavih petnaest stepeni ali za najpoznatijeg hvatača zmija iz Vladičinog Hana Vladicu Stankovića i juče je bilo posla.

Ovoga puta on je intervenisao u vranjskoj fabrici gde je iz jednog radničkog garderobera, na zaprepašćenje mnogih radnika ove firme, izvukao mladog stepskog smuka dugog jedan metar.

Ovog gmizavca primetio je juče ujutru jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče. On je istog momenta obavestio svoje nadležne koji su potom pozvali Vladicu da ih oslobodi ove napasti, piše Jugmedia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladica Stanković (@udruzenje_poskok)

Intervencija je za njega bila veoma laka jer je zalutalu zmiju odmah pronašao u ormaru za odlaganje garderobe. Pošto je detaljno pregledao celokupnu prostoriju, on je obavestio prisutne da je reč o neotrovnoj zmiji koja je tu samo potražila mesto da se malo utopli.

- U radničkom garderoberu je veoma toplo i zato je zmija izabrala da se baš tu skloni. One se tako ponašaju kada dođe do ovakvog pada temperature - ističe Vladica.

Na snimku koji je Vladica objavio na svom Instagram profilu mogu se čuti i radnice koje su par puta i vrisnule kada su videle zmiju.

- Daj da je vidimo, leleee - rekla je jedna žena


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija