• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. Ć.

01.05.2024

15:04

"Bata nam je postavio visok nivo!" Miodrag Dragičević: "Očekivao sam da će više kolega prisustvovati premeštanju njegovog tela" (VIDEO)

Informer/Kristijana Ćaćić

Kultura

"Bata nam je postavio visok nivo!" Miodrag Dragičević: "Očekivao sam da će više kolega prisustvovati premeštanju njegovog tela" (VIDEO)

Podeli vest

- Drago mi je što sam prisustvovao premeštanju Batinog tela u Koraćicu - priča Miodrag Dragičević.

Posmrtni ostaci Velimira Bate Živojinovića juče su iz Aleje zaslužnih građana premešteni u njegovu grobnicu u Koraćici, gde će počivati pored supruge Julijane Lule Živojinović s kojom je bio u braku 56 godina.

Opelu je prisustvovao i Miodrag Dragičević koji, kako kaže, nije imao tu čast da upozna i radi sa legendarnim glumcem, ali jeste poznavao njegovu suprugu.

Foto: Foto: Masha Bandjur

Miodrag Dragičević

Drago mi je što sam prisustvovao premeštanju Batinog tela u Koraćicu. Odrastao sam u blizini ovog sela jer sam često dolazio u porodičnu kuću na Kosmaju. Ovde sam iz velikog poštovanja prema njemu jer je jedan od naših najvećih glumaca čiji je rad priznat u svetu. Ostavio nam je u amanet visoke glumačke ciljeve, a naš posao je da taj nivo održimo - kaže Miodrag za Informer i dodaje da nije imao priliku da sarađuje sa Batom:

Foto: Foto: Masha Bandjur, Branko Pantelić

 

- Nikada ga nisam upoznao, ali jesam njegovu suprugu Lulu kada sam joj uručivao nagradu za životno delo koj aje bila namenjena Bati. Očekivoa sam da će na današnjem opelu doći još neko od mojih kolega. Možda su imali neke obaveze i bili su sprečeni pa ne bih nikome da sudim.

Celu izjavu glumca možete pogledati u videu na kraju teksta:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!
Politika

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!

Danas, kada posmatramo globalnu političku scenu i promišljamo o našem mestu ulozi na njoj, kojoj težimo i kao država i kao narod, zaključak koji se nužno nameće jeste - da smo svi, da moramo biti, uz Aleksandra Vučića I da zdušno podržavamo njegovu borbu u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku. Poruka koju on šalje jasna je i nedvosmislena: "Mi nismo genocidan narod!, kaže član Glavnog odbora SNS.

22.05.2024

19:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija