• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.05.2024

20:59

Do sutra će biti sastavljena nova Vlada? Izlaganje Miloša Vučevića u Skupštini trajalo je više od tri sata! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Do sutra će biti sastavljena nova Vlada? Izlaganje Miloša Vučevića u Skupštini trajalo je više od tri sata! (VIDEO)

Podeli vest

U Glavnom dnevniku gošća je bila Nevena Đurić, narodna poslanica. Ona je prisustvovala današnjem ekspozeu u Skupštini Srbije, a u studiju Informera prenela je svoje utiske o sastavu nove Vlade.

Narodna poslanica Nevena Đurić rekla je da je zasedanje i dalje u toku i da će ona odmah nakon gostovanja u Informeru morati da se vrati u Parlament.

Foto: Tanja Andric

Nevena Đurić

-Nastavljamo i sutra i nadam se da ćemo sutra sastaviti novu Vladu. Više od tri sata je trajalo izlaganje Miloša Vučevića. Po etapama smo mogli da čujemo šta je sve učinjeno, ali sa akcentom šta nas očekuje u narednom periodu. Imamo poseban momenat, a to je EKSPO izložba. Sama izložba se organizuje u Beogradu. Ona će uticati na život u Srbiji. Da ne govorimo o tome koliko će biti velika infrastrukturna ulaganja. To povlači nove investicije, pa nova radna mesta i tako bolji standard građana. Nije suština ispričati pompezne priče i planirati nešto što nije ostvarivo- rekla je Nevena Đurić.

Ona je rekla da treba da budemo ponosni na broj žena koji trenutno sastavlja Vladu u Republici Srbiji.

-Od svih očekujemo puno. Mi imamo žene na jako važnim i odgovornim pozicijama. Posebno svi treba da budemo ponosni što imamo srpsku vladu. Nije ona situacija do 2012. kada su drugi donosili odluke u naše ime. Kad neko drugi planira i donosi odluke, te odluke nikada nisu u interesu vas, nego te druge strane. To se promenilo sa dolaskom predsednika Aleksandra Vučića. Među ministrima je i predsednik opštine Ub, Darko Glišić. On je učestvovao u napretku svoje opštine- rekla je Nevena Đurić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija