• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Tasić

21.04.2024

13:26

Oglasila se rodbina preminule trudnice iz Vranja! Ovo je verovatno uzrok njene smrti

Društvene mreže

Društvo

Oglasila se rodbina preminule trudnice iz Vranja! Ovo je verovatno uzrok njene smrti

Podeli vest

Zdravstveni centar Vranje još uvek se nije oglasio zvaničnim saopštenjem o smrti porodilje koja je pre nekoliko dana preminula u porođajnoj sali nakon komplikacija nastalih tokom porođaja.

Porodilja X.A. (37), majka četvoro dece, sahranjena je u petak u selu Ašane kod Preševa.

Prema rečima njenih rođaka uprkos gubitku, njena porodica je veoma zahvalna lekarima koji su uspeli da spasu bebu.

- Ona je imala probleme sa srcem, koliko sam ja upoznat. Neki od njenih članova porodice su bili prisutni sve vreme u bolnici i po mojim saznanjima bilo je dva ili tri ginekologa, par anesteziologa, kardiolog koji su brinuli o njoj... Međutim, usled problema nisu mogli da joj spasu život. Znam da je porođaj vodio doktor Dragan Veličković i da oni, navodno, nemaju zamerke na njegov rad. Njen suprug radi u Švedskoj i koliko sam upoznat, zahvalni su što su doktori ipak uspeli da spasu dete - kaže ovaj čovek iz okoline Preševa, rođak pokojne trudnice.

Foto: Društvene mreže

 

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da bi u nedelju trebalo da bude saslušan doktor Veličković. Zatražena je i obdukcija porodilje u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Utvrđuju se okolnosti kako je porodilja preminula. U Zdravstvenom centru u Vranju urađena je unutrašnja kontrola, klinička i sudsko-medicinska obdukcija.

Očekuju se rezultati, a o svemu je obavešteno Ministarstvo zdravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija