• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Kurir.rs

29.03.2024

12:37

Sirijci koji su na TikToku tražili otkup za Danku danas na saslušanju! Tvrdili da je devojčica kod njih, jedan živi kod Sjenice!

Kurir/MUP Srbije

Društvo

Sirijci koji su na TikToku tražili otkup za Danku danas na saslušanju! Tvrdili da je devojčica kod njih, jedan živi kod Sjenice!

Podeli vest

Bashar T, Zakuan T. i Muhamed T, uhapšeni su juče u akciji Federalne uprave policije BiH (FUP) kod Ilidže i Hadžića, a zbog sumnje da su na snimku na TikToku tvrdili da imaju informacije u vezi sa nestankom Danke Ilić, kako saznaje Kurir jedan od njih ima srpsko državljanstvo i prebivalište mu je u okolini Sjenice!

- Sva trojica uhapšenih su članovi jedne porodice, o ni će danas biti saslušani. INTERPOL Beograd izdao je poternicu samo za njima i akcija je obavljena uspešno - kaže izvor za medije.

Oni se sumnjiče da su u TikTok prenosu tražili 25.000 evra, da otkriju lokaciju Danke Ilić, tvrdeći da je drže u podrumu, a izjavili su da su se "samo šalili".

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Društvene mreže

 

Oni mogu da budu krivično gonjeni zbog uznemirenja javnosti, lažnih informacija, ako se utvrdi da je reč o šali.

Akcija njihovog hapšenja je sprovedena u koordiniaciji Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, NCB Interpola Beograd, Ministarstva bezbednosti BiH, Direkcije za koordinaciju policijskih tjela Bosne i Hercegovine, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije Bosne i Hercegovine, koji su pokazali visok stepen profesionalnosti i brzo reagovali na informacije dobijene od srpskog MUP-a.

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta, od kada neprestano traje potraga u koju su uključene sve raspoložive snage MUP-a.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija