• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2024

12:18

ŠOK SAZNANJE! Prve informacije veštačenja telefona majke nestale Danke: Na dan nestanka obrisano mnogo poruka i poziva!

MUP Srbije/facebook

Društvo

ŠOK SAZNANJE! Prve informacije veštačenja telefona majke nestale Danke: Na dan nestanka obrisano mnogo poruka i poziva!

Podeli vest

Veštačenje telefona Ivane Ilić, majke nestale Danke (2), pokazalo je šokante informacije.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, do kojih je došao Informer, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić pokazalo je šokantne i pomalo zabrinjavajuće informacije.

Naime, kako je naš portal saznao, mnogo poruka i podataka o pozivima je obrisano. 

- Ono što posebno čudi je što je dan uoči nestanka i na sam dan nestanka male Danke obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obrišu iz telefona, ali ostaju u bazi - rekao je izvor Informera.

Kako je naš portal već pisao, postoje određene nelogičnosti u ponašanju, pre svega majke nestale devojčice, o čemu možete da čitate u posebnoj vesti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 nedelje

Kad god sam na poslu pravila greske bila sam sankcionisana a vi nemozete da procitate tekst koji ste napisali pre stampanja i otklonite greske.

Ljubo

pre 4 nedelje

Opet bombast naslov i neprovjerene informacije.Samo pogorsavate informisanost.Sve novine i nobinari nekorektno izvjestavaju.Bombast naslov a u tekstu nista.

Ljuba

pre 4 nedelje

Ulažem prigovor tekstopiscu ovog teksta - mnogo, brate, gramatičkih grešaka. Dajte, povedite malo više računa, jer je ovo vaše lice.

zorankos

pre 4 nedelje

nema drugog objasnjenja osim sa su dete prodali

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija