• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

30.12.2023

14:26

Jedni do Budve, drugi na Zlatibor! Kolaps na putevima u Srbiji (VIDEO)

photomaster

Društvo

Jedni do Budve, drugi na Zlatibor! Kolaps na putevima u Srbiji (VIDEO)

Podeli vest

Kolovozi su u Srbiji od suvi i prohodnost puteva je dobra, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS), ali je upozorio na pojačan saobraćaj, što se upravo i dešava.

Tokom popodnevnih sati na graničnim prelazima sa Crnom Gorom, Gostun i Dobrakovo došlo je do pojačanog intenziteta saobraćaja i formiraju se dugačke kolone vozila u oba smera.

U zavisnosti od intrevala, na prelaz granice čeka se od 15 minuta do pola sata.

- Za doček smo krenuli u Budvu, sve vreme je bila gužva na putu, ali smo je i očekivali. Na granici čekamo oko 20 minuta da pređemo u Crnu Goru - rekao je  Petar Paunović iz Čačka.

Oni koji ne žele da čekaju imaju alternativu da u Crnu Goru uđu preko graničnog prelaza Jabuka, gde nema gužve.

 

 

Pojačan intenzitet saobraćaja tokom dana prisutan je i na auto-putu Miloš Veliki, kao i na magistralnom putu Čačak - Zlatibor, ali nema dužih zadržavanja.

Seoba Srba na Zlatibor

Nepregledna kolona vozila formirala se na putu ka Zlatiboru. "Seoba Srba na Zlatibor", stoji u opisu videa koji je objavljen na mreži "X".

Veliki broj automobila je u pravcu ka Čačku, a kako se vidi, većina je beogradskih registarskih oznaka.

Kako se može videti na AMSS kamerama sa graničnih prelaza, kolone vozila su u oba pravca na granici sa Bugarskom. Veći broj vozila je i na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, kao i na ulazu u Srbiju iz Mađarske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija