• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2024

17:39

Ubio majku, pa seo u kafić da popije piće! Stravičan zločin u Zagrebu

Shuterstock

Balkan

Ubio majku, pa seo u kafić da popije piće! Stravičan zločin u Zagrebu

Podeli vest

Zagrebačka policija oglasila se juče zbog ubistva 68-godišnje žene koje se dogodilo u subotu ujutro u porodičnoj kući na području Vrapča, istakavši da se radi o krivičnom delu "teškog ubistva ženske osobe".

"Juče, 4. maja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član porodice je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u nameri da je liši života, usled kojih povreda je preminula na mestu događaja. Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće i otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gde su ga ubrzo uhapsili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje. Na mestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila dežurna zamenica županijskog državnog tužioca u Zagrebu u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za uviđaje i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog uviđaja, telo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku", saopštila je Policijska uprava zagrebačka.

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni muškarac je sin žrtve, A. K. (28). Nakon počinjenog zločina mirno se udaljio iz kuće, a ni komšije ni sestra žrtve koja živi s decom iznad njih nisu čuli nikakvu buku ni galamu. Navodno je mrtvu pronašla upravo njena sestra, koja je malo posle 10 sati otišla da proveri zašto tog jutra nije došla kod nje na kafu. Zatekao ju je stravičan prizor, pa je odmah pozvala policiju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz krivičnu prijavu za teško ubistvo osumnjičeni bi tokom današnjeg dana biti predat pritvorskom nadzorniku, a potom bi trebao da bude doveden na ispitivanje u nadležno državno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12