• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

24.08.2023

18:59

Učenici "Ribnikara" ipak dobijaju udžebenike! Informacija iz škole

ATAIMAGES

Društvo

Učenici "Ribnikara" ipak dobijaju udžebenike! Informacija iz škole

Podeli vest

Učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" će 1. septembra dobiti komplete udžbenika.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je đacima pomenute škole u kojoj je 3. maja trinaestogodišnji učenik ubio devetoro učenika i čuvara, obustavljena dodela udžbenika prema tvrdnjama roditelja budućih prvaka, Jelena Radović, predstavnica Saveta roditelja kaže da će deca knjige dobiti 1. septembra.

Foto: ATAIMAGES

Odavanje počasti stradalima u masakru u "Ribnikaru"

- Udžbenici će deci biti podeljene 1. septembra. To je informacija koju smo dobili iz škole - rekla je Radulovićeva za "Kurir".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija