• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.07.2023

16:05

Zaboravite na nered i bacanje namirnica! Otkrijte inovativni frižider koji će promeniti način na koji čuvate hranu

Promo

Društvo

Zaboravite na nered i bacanje namirnica! Otkrijte inovativni frižider koji će promeniti način na koji čuvate hranu

Podeli vest

Rashlađena lubenica, limunada, laki letnji dezert, sladoled – misli vam skaču sa jedne na drugu poslasticu dok se vraćate po vrelom letnjem danu kući i imate dilemu šta će vas najbolje rashladiti. Leto je godišnje doba koje vam takođe najčešće probudi nedoumicu da li vam je potreban novi frižider.

Da li je ovaj koji imate praktičan, sa dovoljno prostora, koliko je energetski efikasan. Potraga za novim koji zadovoljava sve vaše standarde ne mora biti komplikovana - predstavljamo vam  Gorenje Side by Side frižider, inovativan uređaj koji će čuvati svežinu namirnica i postati ključni saveznik vašeg domaćinstva u organizaciji skladištenja hrane i svakodnevnih aktivnosti. Odlična vest je da je u toku letnja akcija koju možete da iskoristite i obnovite kuhinju modernim frižiderom po promotivnoj ceni.

Foto: Promo

 

Ovaj uređaj, zahvaljujući efikasnom dizajnu unutrašnjosti, pruža dovoljno prostora za skladištenje velikih količina hrane, čime smanjuje česte odlaske u nabavku i štedi vreme i novac. Bez obzira da li su to staklene police, prostrane fioke ili pametno raspoređene police na vratima, organizacija namirnica postaje jednostavna i pregledna, omogućavajući jasan pregled svega što se unutra nalazi i smanjujući nepotrebno bacanje. 

Pored toga, ConvertActive funkcija omogućava da jednostavnim pritiskom tastera pretvorite zamrzivački deo u rashladni prostor ili veliku ZeroZone pregradu. Ova fleksibilnost daje vam više prostora za čuvanje hrane i pića, čime se prilagođava pojedinačnim potrebama i omogućava da bezbrižno skladištite veće količine namirnica. MultiFlow 360° ventilacioni sistem obezbeđuje idealnu mikroklimu u svakom delu, ravnomerno raspoređujući vazduh. Ovo osigurava optimalnu cirkulaciju i najbolje uslove za čuvanje hrane, bez obzira na to gde je postavljena.

Foto: Promo

 

Šta je inverterski kompresor?

Za održavanje hrane svežom zadužen je deo frižidera koji se naziva kompresor, čija je osnovna funkcija da pretvara rashladno punjenje iz gasovitog stanja u tečno. To omogućava održavanje niske temperature u unutrašnjosti i čuvanje svežine namirnica. On radi pri punoj brzini kada je potrebno hlađenje i prestaje sa radom kada je temperatura dovoljno niska. Međutim, Side by Side uređaji poseduju inverterski kompresor koji započinje sa laganim radom, potom povećava brzinu i kada postigne željenu temperaturu, smanjuje rad na nivo dovoljan da održava potrebnu funkciju. Inverterski kompresori su tiši, izdržljiviji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim. 

Foto: Promo

 

No Frost Plus sistem

Koliko god se trudili da zamrzivač držimo čistim i urednim, neminovno je da ga je često potrebno odmrzavati kako bi očuvali njegove funkcije i održali higijenu. Sa No Frost Plus sistemom u zamrzivačkom delu, više nećete morati da se bavite ovim napornim poslom. On sprečava nakupljanje leda i mraza, čime se održava niska potrošnja energije i optimalno korišćenje skladišnog kapaciteta. Smrznuta hrana će ostati uredno organizovana, bez lepljenja jedne za drugu.

Gorenje misli na vas čak i kada ste na odmoru

S obzirom na to da je leto i da je u toku sezona godišnjih odmora, ušteda novca i energije za vreme boravka van doma je veoma bitna. Holiday Mode funkcija prilagođava temperaturu u zamrzivaču i frižideru kako bi se potrošnju električne energije svela na minimum tokom dužeg perioda nekorišćenja. To znači da možete uživati u svom odmoru, znajući da frižider efikasno štedi energiju.

Foto: Promo

 

Izaberite ovaj praktičan i prostran frižider koji je prilagodljiv, energetski efikasan i poseduje idealne uslove za čuvanje hrane. Na ovaj način će vaši omiljeni proizvodi uvek biti sveži i na dohvat ruke, dok će vam svakodnevne obaveze, poput čestog odlaska u nabavku, postati manje zahtevne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija