• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2024

21:22

(VIDEO) Cilj zapadnih sila je da unište Srbiju! Šešelj: Moramo da napustimo Savet Evrope! Ništa ne gubimo, a jedino tako će nas više ceniti!

Miloš Rafailović

Live TV

(VIDEO) Cilj zapadnih sila je da unište Srbiju! Šešelj: Moramo da napustimo Savet Evrope! Ništa ne gubimo, a jedino tako će nas više ceniti!

Podeli vest

Gost "Glavnog dnevnika" Informer TV bio je predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj

Šešelj je rekao da je Ana Brnabić bila veoma uspešan premijer.

- Ja mislim da je pitanje novog mandatara unutrašnja stvar Srpske napredne stranke, ali mislim da je najprirodnije da predsednik stranke bude i mandatar - Vučević. Nadam se da će biti nekih značajnih promena. Ana Brnabić je bila veoma uspešan premijer. Što se tiče novog mandatara, videćemo za koga će se opredeliti Vučić. Što se tiče Saveta Evrope, mislim da sve srpske patriote smatraju, a i da će Vlada Srbije tako odlučiti - čim tzv. Kosovo postane član, Srbija treba da ga napusti. Što se tiče NATO, ovo je prvi korak Kosova ka punom članstvu. Svaki naredni korak treba da izazove jedan naš korak u pravcu prekida saradnje s NATO. Ne sve odjednom, nego postepeno. Polako i hladnokrvno - rekao je Šešelj.

On upozorava na to da je cilj Zapada uništenje Srbije, i insistira na tome da naša država mora da napusti Savet Evrope.

- Cilj zapadnih sila je da unište Srbiju. Mi radikali na to upozoravamo već 30 godina. Upozoravali smo Miloševića da ako se žrtvuje Knin, Kosovo je sledeće. Došlo je vreme da nema više popuštanja. Srbija mora da napusti Savet Evrope i Parlamentarnu skupštinu NATO. Jedino tako će nas više ceniti. Ništa ne gubimo izlaskom iz Saveta Evrope. Šta će nam taj Evropski sud za ljudska prava? - poručio je lider SRS.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Poručuje da je rat u Ukrajini blizu završetka i da će Rusi iz njega izaći kao pobednici.

- Ja mislim da će se rat u Ukrajini uskoro završiti, ruskom pobedom. Avioni F-16 ne mogu da poleću sa ukrajinskih aerodroma, ali Rusi će ih uništavati odakle god da budu poletali. Ne verujem da će Amerikanci poslati svoje zvanične trupe u Ukrajinu. Slali su plaćenike. Hoće da šalju Bugare i Rumune da brane Odesu i da ginu. Oni moraju da se osveste - kaže Šešelj.

Lider radikala otkrio je i podršku kojih zemalja Srbija može da očekuje.

- Mi trenutno možemo da očekujemo podršku Rusije, Kine i ostalih slobodarskih država kao što su Indija, Alžir, Severna Koreja i mnoge druge - zaključuje Šešelj.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija