• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV

24.10.2023

12:05

(VIDEO) Al` ga mota! Pogledajte šta radi ova Čačanka! Ljilja vozi autobus pune dve decenije!

Informer TV /Dnevnik

Vesti

(VIDEO) Al` ga mota! Pogledajte šta radi ova Čačanka! Ljilja vozi autobus pune dve decenije!

Podeli vest

Ljiljana Popović iz Čačka školovala se za krojača, ali je šivaću mašinu zamenila volanom autobusa i sama kaže da sad "kroji drumove". Pune dve decenije Ljilja je svojim putnicima dokaz da danas nema podele na muške i ženske poslove.

- Silom prilika, počela sam da radim u "Autoprevozu". Radila sam sve i svašta. Čistila sam autobuse, a kad sam počela da radim na pumpi, vozači ostave tu autobus, a kada drugi autobus dođe, ja ne mogu da čekam i uzmem i preparkiram. I tako jedan po jedan, dan po dan i zavolela sam posao. Direktor je došao jedan dan i rekao mi, da, ako mislim da vozim moram da polažem- priča nam Ljilja.

Za nju je, kaže, to bio izazov!

Čim je položila ispit, prijavila se na konkurs za vozača i dobila je posao. 

Putnici u Čačku su zadovoljni. Mnogi od njih kažu da su sigurniji kad ih Ljiljana vozi i da je bolji vozač od muškaraca, pa joj žele da što duže radi i da ne ide u penziju!

Ona sama priznaje da je ranije bilo predrasuda. Ne krije da je bilo ljudi koji su izlazili iz autobusa kad je vide, ali sada svi imaju poverenja i rado se voze u njenom autobusu.

Ekipa Informera pronašla je Ljilju na radnom mestu a gledaoci naše televizije imali su prilike da je vide u Dnevniku.

Pogledajte prilog: 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set