• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.05.2024

20:10

KRAJ: Bajer na Atalantu u finalu Lige Evrope!

EPA Images

Fudbal

KRAJ: Bajer na Atalantu u finalu Lige Evrope!

Podeli vest

Uživo pratite revanš mečeve Lige Evrope između Bajer Leverkuzena i Rome, odnosno, Atalante i Marseja.

BAJER LEVERKUZEN - ROMA   2:2 (0:1)

Strelci: Manćini 82ag, Stanišić 97 - Paredes 42p, 66p
Prvi meč: 2:0
Grad: Leverkuzen

Stadion: Baj Arena

Sudija: Dani Makeli, Holandija

Bajer Leverkuzen: Kovar - Inkapie, Ta, Tapsoba, Frimpong - Palasios, Džaka - Grimaldo, Hofman, Adli - Hložek
Trener: Ćabi Alonso

Roma: Svilar - Maćini, Spinacola, Ndika, Anhelonjo - Pelegrini, Paredes, Kristante - Azmun, Lukaku, El Šaravi
Trener: Danijele De Rosi 

 

ATALANTA - MARSEJ   3:0 (1:0)

Strelci: Lukman 31, Ruđeri 52, Ture 94
Prvi meč: 1:1
Grad: Begramo

Stadion: Stadio di Bergamo

Sudija: Hesus Hil Mancano

Atalanta: Muso - Đimšiti, Hien, de Ron - Ruđeri, Ederson, Kopmajners, Zapakosta - Lukman, Skamaka, De Katelare
Trener: Đanpjero Gasperini

Marsej: Lopez - Mbemba, Žigo, Belardi, Merlin - Klaus, Veretu, Kondogbija - Ndiaje, Aubamejang, Harit
Trener: Žan Luj Gase

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

97. minut - GOOOOOOOOOOL! Bajer Leverkuzen je neuništiv, Josip Stanišić postiže gol i poravnava rezultat - 2:2!

Kraj u Bergamu, Atalanta je u finalu Lige Evrope! 

94. minut - GOOOOOOOOOOL! Atalanta stavlja tačku na meč golom El Bilala Turea - 3:0!

 

 

87. minut - Želi Bajer Leverkuzen i drugi gol kako bi nastavili svoj niz nepobedivosti! Svilar je sada osujetio pokušaj Adlija. 

82. minut - GOOOOOOOOOOL! Nestvarno... Radila je Roma sjajan posao više od 80 minuta, a onda su ugurali loptu u svoju mrežu - 1:2!

80. minut - GOOOOOOOOOOL! Olimpijakos stavlja tačku na meč u Pireju, ponovo Ajub El Kabi - 2:0!

76. minut - Opsada Rominog gola na "Baj Areni", Roma je saterana u ćošak! 

72. minut - Mora Bajer Leverkuzen da zaigra daleko otvorenije budući da je "vučica" počela da preti iz svih pozicija. 

66. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Siguran je Leandro Paredes, Roma se vratila u meč - 2:2!

 

 

65. minut - PENAL! Ponovo će Roma imati kazneni udarac u Leverkuzenu! 

62. minut - Popustio je pritisak Aston Vile u Pireju, sve više se igra na polovini gostiju iako Olimpijakos ima veliku prednost. 

59. minut - Veliku priliku propustio je Johanes Hofman... Sevnula je kontra Bajer Leverkuzena, ali je Mile Svilar sjajno reagovao. 

56. minut - Nastavlja se pritisak Atalante u Bergamu, želi četa Đanpjera Gasperinija da reši pitanje plasmana u finale Lige Evrope. 

52. minut - GOOOOOOOOOOOL! Nije Marsej iskoristio svoju šansu i odmah stiže kazna na drugoj strani. Ruđeri je promešao odbranu gostiju i poslao "strelu" u malu mrežu - 2:0!

 

 

50. minut - Preti Olimpik Marsej na startu drugog dela igre, Ndijaje je bio u prilici, pokušao je da matira Musa, ali nije uspeo da ga lobije. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

PRVO POLUVREME

45. minut - Kraj prvog poluvremena! 

42. minut - GOOOOOOOOOOL! Pogađa Leonardo Paredes sa kreča i vraća Romu u igru - 0:1!

 

 

41. minut - PENAL! Sardar Azmun je pao u kaznenom prostoru Rome, a glavni arbitar odmah pokazuje na belu tačku! 

38. minut - Traže fudbaleri Bajer Leverkuzena penal nakon duela Manćinija i Hložeka, samo je odmahnuo rukom Dani Makeli. 

35. minut - Dugo vremena trajalo je nameštanje Daglasa Luiza da izvede slobodan udarac sa dvadesetak metara, ali je Brazilac gađao preko gola. 

31. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Atalanta vodi u Bergamu, drugi gol Ademole Lukmana u Ligi Evrope ove sezone. Nigerijac pogađa malu mrežu sa ivice kaznenog prostora - 1:0. 

 

 

30. minut - Nižu se šanse "aspirindžija", sada stativu pogodio Palasios sa dvadesetak metara, čisto to Evan Ndika, ostaje 0:0. 

28. minut - Nastavlja se pritisak Bajera, želi domaći tim da reši pitanje pobednika što pre, ali odoleva Roma. 

Foto: EPAIMAGES

 

25. minut - Totalna inicijativa Aston Vile u Pireju, brani se organizovano Olimpijakos. Nakon kornera pokušao je Konsa, ali je dobro reagovala odbrana crveno-belih. 

21. minut - Mora Danijele De Rosi da pravi prinudnu izmenu, vadi iz igre Spinacolu, a na terenu je Zalevski. 

20. minut - Ozbiljna kavga na sredini terena na meču Bajera i Rome... Sve je zakuvao Adil nakon duela sa Spinacolom, brzo je reagovao Makei i smirio strasti.

16. minut - Evo je prva prilika Bajera u Leverkuzenu, štoper Inkapije došao je na dvadeset metara od gola Rome i gađao, ali lopta odlazi preko gola. 

12. minut - GOOOOOOOOL! Vodi Olimpijakos! Eksplodirao je "Karaiskakis", ponovo zbog Ajuba El Kabija... Nastavlja Marokanac da maltretira odbranu Aston Vile, ovoga puta nakon sjajne asistencije Hesea - 1:0!

 

 

10. minut - Iako se meč igra u Nemačkoj, fudbaleri Rome imaju veliku podršku svojih navijača na "Baj Areni". 

Foto: EPAImages

 

7. minut - VELIKA PRILIKA! Malo je falilo da Šarl De Katelare donese vođstvo Atalanti. Matirao je Belgijanac golmana Lopeza, ali je njegov udarac završio na stativi, ostaje 0:0. 

5. minut - Prva pretnja Aston Vile u Pireju, imali su gosti šansu nakon kornera, na pravom mestu bio je Karmo. 

4. minut - Iako Bajer Leverkuzen ima ogromnu zalihu iz prvog meča, četa Ćabija Alonsa pritiska gol Rome od prve sekunde. Umalo je to skupo koštalo "aspirindžije" budući da je sevnula kontra "vučice", ali se spetljao Romelu Lukaku. 

1. minut - Utakmice su počele!

Pre meča

20:51 - Kao što je bilo i očekivano, stadion "Jorgos Karaiskakis" popunjen je do poslednjeg mesta. Karte za duel Olimpijakosa i Aston Vile planule su već u petak, dan nakon utakmice u Birmingemu. 

20.38 - Treneri Bajera iz Leverkuzena i Rome su se odlučili za ove igrače:

 

 

20.24 - Ovo su sastavi Atalante i Olimpika

 

 

 

20.22 - Poznate su startne postave na meču Olimpijakos - Aston Vila

 

 

 

20:19 - Kada govorimo o rezultatima prvih mečeva - Bajer Leverkuzen savladao je Romu na "Olimpiku" sa 2:0 i napravio krupan korak ka plasmanu u finale. Sa druge strane, na "Velodromu" pre sedam dana nije bilo pobednika na meču Marseja i Atalante, a pitanje pobednika dvomeča pašće večeras u Bergamu. 

20:13 - Uz dve utakmice Lige Evrope, uživo ćemo pratiti dešavanja i u Pireju gde Olimpijakos dočekuje Aston Vilu u okviru polufinala Lige konferencija. Crveno-beli brane 4:2 sa prve utakmice, a goste iz Engleske očekuje paklena atmosfera na stadionu "Jorgos Karaiskakis". 

Foto: EPAIMAGES

 

20:10 - Dobro došli na lajv prenos revanš mečeva polufinala Lige Evrope između Bajer Leverkuzena i Rome, odnosno, Atalante i Marseja. Sve detalje sa ove dve utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija