• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

25.04.2024

16:28

Srpski teniser se javio iz bolnice! Konačno operisan posle mnogo muka (FOTO)

Starsportphoto

Tenis

Srpski teniser se javio iz bolnice! Konačno operisan posle mnogo muka (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere otkrio je na svom Instagramu da je operisan!

Momak iz Sente je uz fotografiju iz bolničke postelje, na kojoj se vidi da je hirurškoj intervenciji podvrgnuta desna ruka, napisao da će više informacija otkriti uskoro.

Verovatno kada se vreća i koja je težina povreda, a pretpostavlja se da je operisao lakat.

Laslo je 8. aprila završio učešće na mastersu u Monte Karlu već u prvom kolu pošto je predao meč Stefanosu Cicipasu pri vođstvu grčkog tenisera sa 1:0 u setovima. 

Foto: Instagram

Laslo Đere u bolnici

Đere je sredinom drugog seta prišao glavnom sudiji i saopštio mu da predaje meč, a na konferenciji za medije otkrio je da ga problem sa laktom muči još od Majamija.

- Lakat je počeo da me boli pre dve nedelje u Majamiju. Bilo je to posle kraće pauze pošto sam imao problema sa zdravljem. Nisam tada baš krenuo da treniram ne znam koliko, ali opet posle pauze, lopte su bile malo teže u Majamiju tako da nisam tome pridavao veliki značaj. I onda je polako počeo da se manifestuje bol u podlaktici, u mišiću. Od Majamija sam se mučio na treninzima. Za meč bih popio lekove i malo bi bilo bolje. Međutim, danas to nije baš bio slučaj - rekao je tada Laslo Đere. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija