• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

24.04.2024

15:50

Ako se budem osećao kao danas, neću igrati! Rafa razočarao navijače!

EPA Images

Tenis

Ako se budem osećao kao danas, neću igrati! Rafa razočarao navijače!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal na startu mastersa u Madridu igraće protiv Amerikanca Darvina Blanka, a uoči tog meča u prestonici Španije održao je konferenciju za medije gde je zabrinuo fanove rečenicom da njegov nastup na Rolan Garosu još uvek nije siguran.

"Kralj šljake" još uvek nije uspeo da uđe u formu po kojoj je prepoznatljiv.. Nakon duže pauze nastupio na turniru u Barseloni gde je poražen u drugom kolu od Aleksa Di Minora, pa je njegova obožovaoce zabrinula njegova trenutna situacija.

Sada je progovorio o onome što sve zanima,  a to je njegov potencijalni nastup u francuskoj prestonici koji je na programu od 20. maja do 9. juna.

- Ako stignem u Pariz ovako kako se osećam danas, neću igrati. Igraću Rolan Garos ako se osećam konkurentno. Ako mogu da igram, igraću. Ako ne mogu da igram, ne mogu. To neće biti smak sveta ili kraj moje karijere. Još uvek imam cilj posle Rolan Garosa, kao na Olimpijskim igrama - rekao je Nadal.

Nekadašnji prvi reket sveta je pred prvi duel u Madridu pričao o ambicijama na predstojećem takmičenju.

- Moj cilj za ovu nedelju je da budem na terenu i da uživam što je više moguće. Želim da završim turnir živ i uživam u činjenici da imam priliku da se takmičim još jednom. Ovde sam, dajem sebi šansu i nadam se da će se stvari poboljšati. ne gubim nadu. U sportu se stvari mogu vrlo brzo desiti - podvukao je španski teniser.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija