• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

19.04.2024

14:50

Kapiten Partizana: Ne damo pobedu! Neće nam se ponoviti iste greške (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

Kapiten Partizana: Ne damo pobedu! Neće nam se ponoviti iste greške (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler crno-belih Svetozar Marković (24) uveren je da njegov tim ponovo može neporažen da napusti "Marakanu".

Dolazi 173. večiti derbi u nezgodnom trenutku za Partizan, ali optimizma i motiva u Humskoj ne fali pred sutrašnji okršaj u prvom kolu plej-ofa Superlige (18.00, Arena premijum 1).

Bez obzira na bodovni zaostatak na tabeli, kao i što trener Igor Duljaj zbog suspenzije neće moći da vodi ekipu sa klupe, a golman Aleksandar Jovanović ima problema sa povredom, kapiten "parnog valjka" jasno je poručio da nema straha i da igrači znaju šta se od njih očekuje.

- Na nama je da se maksimalno spremimo za ovu utakmicu, da budemo fokusirani svih 90 minuta i da na terenu damo sve od sebe. Želimo da nastavimo niz, da ove sezone nemamo poraz od Crvene zvezde - rekao je Marković.

Mladi štoper osvrnuo se i na prethodni martovski duel (2:2), kada su crno-beli oba gola primili nakon kornera.

- Mi smo odmah posle tog derbija pričali o svim tim situacijama i dobro ih analizirali. Radili smo na prekidima. Tada smo imali i igrača manje nekih 25 minuta, tako da smo se u tom periodu i malo povukli, zbog čega su oni imali veliki broj kornera. Mislim da će sutra ipak biti potpuno drugačija utakmica - objasnio je Marković.

Foto: Starsportphoto

Sveta Marković u duelu sa Šerifom Ndijajeom

Momak iz Bijeljine osvrnuo se i na šokantan poraz od Čukaričkog minulog vikenda, zbog čega je Partizan sada na "minus sedam" u odnosu na najvećeg rivala.

- Naravno da nam nije prijatno što smo izgubili baš pred duel sa Zvezdom, ali to ne menja naša razmišljanja. Derbi je uvek poseban, motiva nikada ne manjka. Mi ćemo se truditi da nastavimo seriju nepobedivosti, ali i da trijumfujemo ako nam se za to ukaže prilika - zaključio je Marković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija