• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.03.2024

07:09

Oglasio se Milutinov! Posle vređanja "grobara" poručio ovo!

profimedia

Partizan

Oglasio se Milutinov! Posle vređanja "grobara" poručio ovo!

Podeli vest

Hvala Partizanu na poklonu, a zvižduci navijača su razumljivi, poručio je Nikola Milutinov (29), centar Olimpijakosa nakon uvreda simpatizera kluba za koji je igrao godinama.

Košarkaši Partizana izgubili su meč 32. kola od Olimpijakosa u Beogradskoj areni sa 74:69 (18:22, 15:18, 14:19, 28:10) i napravili sebi problem u pohodu na plej-in!

Momenat uoči ovog duela, kada je zvanični spiker najavio uručivanje poklona Milutinovu od strane kluba privukao je veliku pažnju. On ga je predstavio kao dete Partizana, za koji je debitovao 2012. godine kao tek punoletni momak,  a navijači su žestoko reagovali i počeli sa vređanjem.

Naš reprezentativac se uputio ka terenu, a gotovo da niko nije tapšao već su svi zviždali, da bi potom i zapevali "pi*ko" ciganska.

 

 

 

 

- Želim da se zahvalim Partizanu na poklonu. Stvarno mi to znači. jer sam ovde proveo prelepe godine. Jer da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene ovde gde sam sada. Jedna velika zahvalnost klubu -  rekao je Milutinov.

Srpski as tvrdi da razume revolt "grobara".

- Što se tiče navijača, sa neke strane su zvižduci i razumljivi. Ne osećam ništa loše prema njima. Verujem da je to iz nekog razloga zato što igram za Olimpijakos, a možda i zbog nečega što se desilo na prvoj utakmici. Ali kad god igram, idem na pobedu. Smešno zvuči, ali i kada igram protiv rođenog brata koji mi je najbliži, uvek idem na pobedu i još više se radujem kada njega pobedim. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam, pobeda mi najviše znači - poručio je Nikola Milutinov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija